2015. dec 02.

GERINCKOPÁS KEZELÉSE SÓ-OLAJ KEVERÉKKEL

írta: efha
GERINCKOPÁS KEZELÉSE SÓ-OLAJ KEVERÉKKEL

Azt mondják, hogy ez a csodálatos természetes orvosság enyhíti, és a legtöbb esetben teljesen meg is szünteti a gerinckopásból eredő fájdalmat. És nem is csak ideig-óráig.

Ha kipróbálod a finomítatlan növényi olaj és a tengeri só keverékével végzett masszázst, hamarosan megkönnyebbülsz, és fájdalom nélkül tudod majd élni az életed.

74909_soesolajfajdalomra-640c.jpg

Hozzávalók:
10 evőkanál
20 evőkanál olaj (olíva vagy napraforgó)

Keverd össze az olajat és a sót egy üvegben, majd zárd be. Néhány nap múlva könnyű keverék lesz belőle.

Minden reggel erőteljes masszázzsal dörzsöld be a nyakcsigolyákat azokon a helyeken, ahol fájdalmat érzel. Kezdetben masszírozd 2-3 percig, majd minden nap újabb 2-3 perccel növelve, egészen addig, amíg 20 percre tolódik ki a masszírozási idő.

Miután végeztél a masszázzsal, töröld le a nyakadat egy nedves, meleg törülközővel. (A kezelés kisebb bőrirritációt okozhat, ezért a kezelés végén töröld le a kezelt bőrfelületet száraz ronggyal vagy törülközővel és szórd be baba hintőporral.)
A 10 napos kezelés serkenti a vérkeringést, javítja az izmok, a porc és a csontszövet regenerálódását. 8-10 kezelés után már radikális változást fogsz érezni!

Helyreállítja a nyaki gerinc véráramlását, a felfájás eltűnik, a látás javul. Testedből eltűnnek a toxinok, és normalizálódik az anyagcsere.

A tisztítási folyamat alatt, ha esetleg álmosságot vagy szédülést érezhetsz, de ez nem fordul elő gyakran. Az osteochondrosis ilyen módon történő kezelésével kiváló eredményeket érhetsz el, mellékhatások nélkül.

Az osteochondrosis a gerinc kopásos eltérései miatt kialakult folyamat, mely során a csigolyák zárólemezeiben következik be degeneráció. A kor előre haladtával a porckorongok is vesztenek víztartalmukból, így magasságuk csökken, a két csigolya közötti rés pedig beszűkül. Így a fokozott terhelés szintén elősegíti további kopásos folyamatok kialakulását.
Szólj hozzá