2015. okt 06.

A CSODÁLATOS KÉK KENŐCS

írta: efha
A CSODÁLATOS KÉK KENŐCS

Egy eddig ismeretlen, gyógyhatású készítményt fedeztek fel, ami nem más, mint egy magyar kék kenőcs, amivel minden betegséget gyógyíthatsz.

 

A csodálatos krémet Lukács Károly gyógyszerész készítette el évekkel ezelőtt, amellyel a célja az volt, hogy a legtöbb bőrprobléma kezelhetővé váljon egyetlen termék által. Azóta a kék kenőcs hatóanyaga számos betegség során megmutatkozott és bizonyította eredményességét minden problémával szemben.

 

Lássuk a számos hatások közül néhányat:

 

Gombásodás:

A gombás fertőzések kialakulásához számos dolog vezethet, melyek leggyakrabban az életmódban keresendőek. A kék kenőcsnek van egy, a gombásodás megszüntetésére kifejlesztett kréme, amely Gomba-Stop Kék-Lukács Krém néven van jelen Magyarországon. Napi 2-3 használattal megszüntethető a gombásodás.

Égési sérülések kezelése:

Mivel az égési sérülések során az elhalt szövetek a bőrön maradnak továbbra is, ezért elég veszélyesség válhatnak,mivel fertőzések és gyulladások lehetnek a következmények. Kék kenőcs használatával azonban elkerülhetőek a rossz következmények olyan formában, hogy a kék kenőcs belülről kezd el gyógyítani, tehát az ép szöveteket ápolja, míg a sérült szöveteket lehámlasztja. Mivel antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik, ezért a fertőzés esélye nem számottevő, nagyobb védelmet nyújt a bőr számára. Mindezek mellett tudjuk nagyon jól, hogy egy égési sérülés például fájdalommal is jár, de a kék kenőcs erős fájdalomcsillapító hatású is, így a fájdalom csökken.

Pikkelysömör kezelésére:

A pikkelysömör egy olyan bőr betegség, amely egy gyulladásos betegség, és nehezen kezelhető a bőr felszínén. A tudomány szerint genetikától is függ a kialakulása, fontos tudni, hogy nem gyógyítható, a tünetei csupán enyhíthetőek. A Lukács Károly által elkészített Pikkely-stop krém azonban olyan hatóanyagokkal rendelkezik, amely mégis képes új szöveteket létrehozni a bőrön úgy, hogy a régi szövetek elhalnak. Napi két alkalommal történő használata egy-két héten belül meggyógyítja a pikkelysömört, szükség esetén a Kék kenőcs használata sem árt.

Pattanások ellen:

A pattanások, mitesszerek és a szőrtüsző gyulladások ellen is jó ha van otthon Kék kenőcs. A krém összetevői ugyanis elpusztítják a baktériumokat, így a pattanások a múlté lehetnek, az összes arctisztítót, tonikot és maszkot maga mögé tudja, annyira hatékony. Néhány napon belüli varázslatos változást hoz, ha napi egy vagy két alkalommal vékonyan az arcbőrbe masszírozzuk.

 

Összetevői:

A kék kenőcs előállítása során csakis természetes anyagokat használtak, amelyek fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és hámlasztó tulajdonságokkal ruházta fel a csodálatos kenőcsöt. A benne található cik-oxid hámosítja a sebeket, a kamilla- és cickafarkolaj gyulladáscsökkentő hatású, a vazelin pedig segíti a seb gyógyulását.

 

 

Szólj hozzá